Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Táborsko přivedlo další posilu. Na jih Čech se vrací útočník Ledecký

V minulosti oblékal na jihu Čech černobílý dres, teď si zahraje za jiný klub v regionu. Útočník David Ledecký je novou posilou druholigového Táborska, kam přichází z Teplic na půlroční hostování s opcí.

Devětadvacetiletý fotbalista má Táborsku pomoci s produktivitou. Jihočeši nastříleli ve čtyřech zápasech tři branky, s dvěma remízami jsou nyní na 14. příčce. 

„Nemá cenu cokoliv dodávat, David jsme angažovali, aby nám pomohl v ofenzivě a s proměňováním šancí,“ uvedl pro klubový web ředitel Táborska Martin Vozábal.

David Ledecký odehrál v české nejvyšší soutěži 59 zápasů, ve kterých si připsal sedm přesných zásahů. V sezoně 2018/2019 se stal králem střleců ve druhé lize, když zaznamenal 18 branek a pomohl českobudějovickému Dynamu k postupu.

Táborsko dál čeká na výhru, poprvé ztratil divizní Lom

Pouhé dva body má po čtyřech zápasech druholigové Táborsko, které o víkendu prohrálo s Chrudimí. Body neposbírali ani dva jihočeští zástupci ve třetí nejvyšší fotbalové soutěži. Dařilo se naopak divizním Katovicím, které jsou po třech zápasech na...

 

Odchovanec Sparty Praha strávil také dva roky v Polsku v klubech Górnik Zabrze a Odra Opole. Od roku 2021 je hráčem Teplic, kde doposud naskočil do 29 soutěžních utkání.

„Přejeme Davidovi, ať se mu v Táborsku daří a díky jeho gólům ať jihočeský klub dosáhne co nejlepšího umístění v tabulce,“ vzkázal mluvčí FK Teplice Martin Kovařík.

Kromě Ledeckého letos Táborsko získalo do útoku například zkušeného útočníka Martina Nešpora

Ohodnoť článek

Foto dynamocb.cz

Štítky fotbal, táborsko, tábor, ledecký, okres Tábor, David Ledecký, FK Teplice, Česko, Martin Vozábal, HC Dynamo Pardubice, AC Sparta Praha, Górnik Zabrze, Polsko, Martin Nešpor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko přivedlo další posilu. Na jih Čech se vrací útočník Ledecký  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.