Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hora trénuje s Dynamem. V týmu pokračuje, vzkázal klub

S českobudějovickým Dynamem se i nadále připravuje záložník Jakub Hora. O budoucnosti zkušeného fotbalisty se spekulovalo po sobotním utkání, kdy se řešil jeho odchod do Baníku Ostrava. Nyní se zdá, že na přestup nedojde. Klub odmítá, že by došlo ke konfliktu mezi Horou a trenérem.

O tom, že Jakub Hora odchází do Baníku Ostrava, informoval server iDnes.cz„Po vzájemné hádce v klubu skončí a hledá si nové angažmá,“ uvedl pro zpravodajský web zdroj blízký dění v klubu.

Po konfliktu mělo Dynamo řešit přestup Jakuba Hory do Baníku Ostrava, uvedl server iSport.cz, který zmínil částku dva a půl milionu korun. Transfer se podle něj měl dotáhnout ještě tento týden, kdy končí přestupové okno.

Ve veřejném prostoru se mluvilo o sporu s trenérem Jozefem Webrem. Server iSport.cz napsal, že po konfliktu trenér vyhodil Horu z kabiny. To ale dnes Dynamo na sociálních sítích vyvrátilo. „Na hřišti nechyběl ani Jakub Hora, v týmu pokračuje, k žádnému konfliktu mezi ním a trenérem nedošlo,“ napsal klub k fotografiím z tréninku. Příspěvek se setkal s kritikou ze strany fanoušků.

Hora končí v Dynamu. Po neshodách s trenérem má mířit do Baníku

Kromě další domácí prohry Dynama v sobotním zápase proti Mladé Boleslavi řeší budějcký tým další problém. Podle informací serveru iDnes.cz končí v kádru zkušený záložník Jakub Hora. Mířit má do ostravského Baníku.

Jakub Hora vynechal poslední utkání s Mladou Boleslaví, do toho předchozího naskočil v Ďolíčku na minutu. Trenér Weber to na tiskové konferenci vysvětlil zdravotními problémy. 

Podle informací Budějcké Drbny se zástupci Baníku o Jakuba Horu, který před nedávnem v Dynamu prodloužil smlouvu do roku 2024, skutečně zajímali. Pokud by chtěli zástupci obou klubů transfer dotáhnout, mají čas pouze do čtvrtka 8. září. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, české budějovice, Jakub Hora, baník ostrava, SK Dynamo České Budějovice, FC Baník Ostrava, trenér, Jozef Weber, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hora trénuje s Dynamem. V týmu pokračuje, vzkázal klub  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.