Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo stále čeká na domácí výhru. Znovu zvedneme hlavu, věří Weber

Fanoušci českobudějovického Dynama i nadále vyhlíží první domácí výhru. Jihočeši o víkendu doma padli s Hradcem Králové a doposud dokázali na Střeleckém ostrově vybojovat v sedmi zápasech pouhé dva body. Trenér Jozef Weber věří, že tým zvedne hlavu.

Dynamo doma padlo s Hradcem Králové

Neděle, 23. října 2022, 18:30Fotbal

Dynamo doma padlo s Hradcem Králové

Střelecký ostrov hostil ve třináctém kole FORTUNA:LIGY utkání mezi českobudějovickým Dynamem a hradeckými Votroky. Svěřenci kouče Jozefa Webera se vezli na vítězné vlně a po výhře v Teplicích a středečním triumfu v MOL Cupu chtěli na tyto...

 

„Jsem rozladěný,“ prohlásil na včerejší tiskové konferenci trenér Jozef Weber. Není se čemu divit. Dynamo doma pětkrát prohrálo a dvakrát remizovalo.

Podle Webera Jihočeši zvládli včerejší první poločas. „První půli jsme odehráli slušně. Věděli jsme, že přijede těžký soupeř,“ shrnul trenér. Ten věřil, že hru oživí střídající hráči. Pak ale přišla červená karta pro Lukáše Havla. 

Dynamo doma: 7 utkání, 5 proher, 2 remízy, 4:15 skóre

„Utkání se změnilo takticky i co se týče stavu. Nejvíc jsem naštvaný, že jsme nedokázali udržet ty tři čtyři minuty. Mohli jsme to prostřídat do větší defenzivy, ale i v deseti se dá hrát,“ popsal Weber.

Fotbalisté Hradce Králové ale Jihočechy potrestali a nastříleli nakonec tři branky. Trenér domácích se proto netajil tím, že v kabině panovala špatná nálada. 

Weber ale věří, že se Dynamo zvedne, jako se to stalo po prohře s Olomoucí, po které následovala výhra v Ostravě. „Zvedli jsme hlavu několikrát, zvedneme ji i teď,“ dodal.

České Budějovice jsou nyní s 15 body na 11. místě. O víkendu je čeká venkovní utkání s Jabloncem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Miroslav Nejedlý / SK Dynamo ČB

Štítky dynamo, fotbal, josef weber, české budějovice, hradec králové, fortuna liga, SK Dynamo České Budějovice, Jozef Weber, FC Hradec Králové, Střelecký ostrov, Lukáš Havel, SK Sigma Olomouc, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo stále čeká na domácí výhru. Znovu zvedneme hlavu, věří Weber  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.