Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Táborsko si poradilo s rezervou Olomouce. Písek znovu prohrál

Náladu si před zimní přestávkou zlepšuje fotbalové Táborsko. Jihočeši doma porazili B tým Olomouce 2:0. V divizní soutěži pokračuje jihočeský souboj o první místo, ve kterém však zaváhali fotbalisté Lomu i Katovic.

Táborsko v neděli doma vyhrálo díky brankám Varačky a Bederky. Poskočilo tak už na devátou příčku. Trenér Roman Nádvorník ocenil opět vstup do utkání, po kterém domácí polevili. Tři body si ale Jihočeši pojistili druhou trefou a výsledek si pohlídali. 

„Jsou to důležité tři body. Chceme zvládnout i poslední zápas na Slavii, abychom měli "klidnou" zimu, protože ta tabulka je tak vyrovnaná, že ztratíte jeden zápas a hrajete o padák,“ shrnul pro klubový facebookový profil Nádvorník.

Rezerva Dynama přivátala doma pražský Motorlet, kde nyní působí zkušený Miroslav Stoch. Týmy se rozešly smírně 1:1, hosté ve 13. minutě vedli, ale do dvou minut stihl vyrovnat Pineau a víc branek už nepadlo. 

Druhou prohru za sebou zaznamenal Písek. Ten padl na hřišti Loko Vltavín 0:3. „Odehráli jsme vyrovnanou partii, ale zase jsme zaplatili za individuální chyby v obraně. Vltavínu jsme góly doslova darovali. Na rozdíl od nás dokázal nabídnuté šance využit. My jsme zahrozili dvakrát Korešem, pak na něj byl podle mě faul v šestnáctce, ale nepískalo se. Škoda. Vyrovnaný zápas rozhodly naše chyby. V závěrečném domácím střetnutí se chceme rozloučit s ne moc pěkným podzimem vítězstvím,“ shrnul pro klubový web trenér Milan Nousek. Dynamo je nyní třetí od konce, Písek drží 11. příčku. 


Sestřih utkání TJ Jiskra Domažlice B - SK Otava Katovice 4:1

V divizní soutěži porazil Český Krumlov 3:1 Komárov a posunul se už na čtvrté místo. Vyhrála také Soběslav, když porazila Rokycany 1:0. Závahali však fotbalisté Lomu a Katovic. První jmenovaný tým prohral s Tochovicemi 0:3, Katovice si odváží prohru 1:4 z utkání s rezervou Domažlic. Oba kluby ale dál vedou tabulku se 26 body a dvoubodovým náskokem na Příbram B. Příští týden je na programu poslední podzimní utkání před zimní pauzou. 

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, jižní čechy, výsledky, divize, táborsko, Písek, Katovice, lom, soběslav, český krumlov, okres Tábor, SK Sigma Olomouc, SK Dynamo České Budějovice, Roman Nádvorník, SK Slavia Praha, Waltrovka, Miroslav Stoch, FK Loko Vltavín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko si poradilo s rezervou Olomouce. Písek znovu prohrál  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.