Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Obránce Čoudek pokračuje v Budějovicích. Pro Dynamo dýchám, říká

Českobudějovické Dynamo si pojistilo služby osmnáctiletého stopera Ondřeje Čoudka. Stabilní člen kádru české reprezentace do 19 let podepsal novou smlouvu a na Střeleckém ostrově bude pokračovat do roku 2026.

V letošní sezoně Ondřej Čoudek naskočil jednou do ligového utkání za A tým Dynama při venkovní prohře v Jablonci. Kromě toho posbíral šest startů v ČFL za rezervu českobudějovického klubu. Je také člen reprezentačního kádru do 19 let, za národní tým nastoupil do dvou utkání v kvalifikaci o mistrovství Evropy a dvou utkání přátelských.

Nyní si vysloužil smlouvu do roku 2026. Klub o tom informoval v tiskové zprávě. „Mám z toho velkou radost. Mám radost z toho, že mi klub věří. Budu dělat všechno pro to, abych mu to splatil na hřišti a svým každodenním přístupem. O to víc mě podpis smlouvy těší, že jsem odchovancem klubu. Jsem tady od šesti let a pro Dynamo dýchám. O to je podpis silnější,“ uvedl pro klubový web.

„Je to pro nás významný počin. Ondřej je odchovancem klubu, hráčem základního kádru reprezentace do 19 let a produktem naší ligové akademie. Jeho podpis je výsledkem práce naší akademie,“ vzkázal majitel klubu Vladimír Koubek.

S kádrem se připravují Adam Vlasák z Hostouně a příbramský Marcel Čermák. Druhého jmenovaného zná dobře trenér Tomáš Zápotočný, který ho vedl právě v druholigové Příbrami. Působil v akademii Slavie, odtud zamířil do Slovinska, kde strávil dva roky a za Aluminij odehrál v nejvyšší soutěži 58 zápasů. O jejich budoucnosti se podle informací redakce jedná.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, čoudek, české budějovice, smlouva, reprezentace, česko, jihočeský kraj, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obránce Čoudek pokračuje v Budějovicích. Pro Dynamo dýchám, říká  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.