Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dzierkals je hráčem Motoru. Lotyšský hokejista byl na mistrovství světa i olympiádě

Kádr českobudějovického Motoru rozšíří Martinš Dzierkals. Lotyšský hokejista na jihu Čech podepsal roční smlouvu. V letošním roce ho fanoušci viděli v dresu reprezentace na mistrovství světa i olympijských hrách.

O nové posile informoval českobudějovický klub na svém webu. „Lotyšský reprezentant a účastník letošních olympijských her i mistrovství světa Martinš Dzierkals po zkušenostech z Finska, KHL a Plzně přestupuje na jih Čech, kde podepsal novou roční smlouvu,“ informoval Motor v tiskové zprávě. 

Pětadvacetiletý útočník působil naposledy v Plzni, kde zaznamenal ve 49 zápasech celkem 30 kanadských bodů. Do Česka zamířil z lotyšské Rigy. V roce 2015 ho draftovalo Toronto. 

Hokejisté Motoru nyní pokračují v přípravě na novou sezonu. Tu si zpestřili fotbalovým utkáním, když ve Strunkovicích remizovali s domácím mužstvem 3:3. První přípravný zápas je na programu 5. srpna, kdy Jihočeši vyzvou rakouský Salcburk. 

Ohodnoť článek

Foto HC Motor České Budějovice

Štítky budějovice, motor, hokej, přestupy, Madeta Motor České Budějovice, olympijské hry, Mistrovství světa v ledním hokeji, hokejista, Česko, Mārtiņš Dzierkals, HC Škoda Plzeň, Kontinentální hokejová liga, Dinamo Riga, Toronto Maple Leafs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dzierkals je hráčem Motoru. Lotyšský hokejista byl na mistrovství světa i olympiádě  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.