Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Motor odvolal trenéra Modrého. Tým převezme David Čermák

Vedení extraligových Českých Budějovic odvolalo hlavního trenéra Jaroslava Modrého, hokejisty Motoru nově povede dosavadní asistent David Čermák. Členem realizačního týmu se stal Jiří Novotný, který na jihu Čech ještě v minulé sezoně hrál. Společně se světovým šampionem z roku 2010 pokračuje jako Čermákův asistent i Roman Fousek.

Důvody odvolání Jaroslava Modrého jsou podle klubu neuspokojivé výsledky týmu a předposlední místo v tabulce. „V minulé sezoně nás trenér Modrý dovedl k velkému klubovému úspěchu, proto jsme nechtěli dělat nějaká unáhlená rozhodnutí a i v letošní sezoně jsme dlouho věřili, že dokáže chod věcí zlepšit. Bohužel výsledky ani nadále nemají vzestupnou tendenci a my už zkrátka musíme jednat," uvedl generální manažer Stanislav Bednařík na klubovém webu.

Tým převezme dosavadní asistent David Čermák. Zbytek realizačního týmu zůstane podle vyjídření klubu stejný. Funkci asistenta trenéra a skauta bude zastávat Jiří Novotný, který ještě loni vybojoval s týmem bronzovou medaili. „V minulém ročníku byl Jirkův příchod zásadní mimo jiné pro velmi dobrou atmosféru v kabině. A když už se rozhodl, že nebude pokračovat v hráčské kariéře, věříme, že Motoru může pomoci jako velká osobnost českého hokeje i na lavičce," vysvětlil angažování Novotného Roman Turek.

Nově složený realizační tým povede Motor poprvé v pondělním zápase 31. kola na ledě Hradce Králové.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hcmotor.cz | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, České Budějovice, trenér, FLEŠ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor odvolal trenéra Modrého. Tým převezme David Čermák  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.