Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Piskáček prodloužil smlouvu. Kádr Jihostroje je kompletní

Posledním hráčem, který podpisem nové smlouvy oficiálně potvrdil pokračování v Jihostroji, je dvaadvacetiletý Ondřej Piskáček. Talentovaný nahrávač prodloužil spolupráci na jihu Čech o další dva roky.

Bývalý kapitán juniorské reprezentace má za sebou dvě sezony v Jihostroji, ve kterých plnil úlohu druhého nahrávače. Když už se Ondřej Piskáček dostal v zápasech na palubovku, ukázal potenciál. „Pokud na sobě bude nadále pracovat a bude mít profesionální přístup, bude z něj do budoucna velice kvalitní extraligový nahrávač. Má k tomu všechny volejbalové i osobnostní předpoklady. Pro každého hráče, pro mladého o to více, je důležitá herní praxe a my bychom mu rádi čas na hřišti přidali. Pokud to situace dovolí, mohl by také pomoci našemu prvoligovému EGE,“ říká generální manažer Robert Mifka.

Obě strany měly zájem o pokračování spolupráce a nová smlouva tak byla pouze formalitou. Ondřej Piskáček nakonec zůstane v Českých Budějovicích minimálně další dvě sezony. „Jsem moc rád, že budu moct být nadále součástí volejbalové rodiny. V Jihostroji mám příležitost se rozvíjet po boku výborných spoluhráčů a nabírat zkušenosti od Miguela. Doufám, že nová sezona už bude s fanoušky v hale a výborná atmosféra, kterou dovedou vytvořit, nás požene za titulem,“ sdělil Piskáček po podpisu smlouvy.

Tím jsou hráčské změny před sezonou 2021/22 kompletní. Stabilní kádr Jihostroje pro nový ročník se bude skládat z dvanácti hráčů. Týmová příprava na sezonu začíná 4. srpna, trenér Dvořák však nemůže počítat s pěticí reprezentantů, kteří bojují o účast na zářijovém Mistrovství Evropy v Ostravě.

Soupiska Jihostroje pro sezonu 2021/22

Blokaři: Radek Mach, Josef Polák, Oliver Sedláček
Libero: Martin Kryštof
Nahrávači: Miguel Ángel de Amo, Ondřej Piskáček
Smečaři: Petr Michálek, Filip Stoilovič, Martin Licek, Daniel Šulista
Univerzálové: Casey Adam Schouten, Michal Kriško

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj

Štítky České Budějovice, Jihostroj, volejbal, Česko, Robert Mifka, Miguel Ángel Mayé, Martin Kryštof, Miguel Ángel de Amo, Josef Polák, Michal Kriško, Radek Mach, Petr Michálek, Casey Adam Schouten, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Piskáček prodloužil smlouvu. Kádr Jihostroje je kompletní  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.