Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Házenkáři Plzně deklasovali v extralize Strakonice a udrželi vedení

Házenkáři Plzně deklasovali ve 21. kole extraligy 43:25 Strakonice a udrželi se v čele tabulky o bod před Lovosicemi. Lovci ve vyrovnaném duelu porazili po obratu 33:29 Kopřivnici.

Talent tým Plzeňského kraje potvrdil roli favorita už v prvním poločase, který vyhrál o 12 branek, a v druhé části náskok ještě zvýšil. "Líbilo se mi, že jsme měli prakticky od začátku zápas pod kontrolou. Měli jsme hru ve svojí režii a to je náš cíl proti takovýmto soupeřům. Je třeba jim dokázat, že z Plzně se jen tak body vozit nebudou," řekl trenér vicemistra Petr Štochl, jehož svěřenci vyhráli potřetí za sebou.

Na dopolední výhru Plzně musely reagovat v podvečer Lovosice, které v minulém kole prohrály šlágr s mistrovskou Karvinou a přišly o první místo v tabulce. V duelu proti Kopřivnici, jež měla sedmigólové střelce Zdeňka Čadru a Radka Doležela, prohráli Severočeši 16:17 první poločas. Po přestávce se jim ale povedl obrat a udrželi si kontakt s Plzní a náskok tří bodů před třetí Karvinou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Házená Strakonice

Štítky sport, házená, muži, extraliga, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Házenkáři Plzně deklasovali v extralize Strakonice a udrželi vedení  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.