Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihostroj čekají o víkendu dva zápasy. Fanouškům nabídne komentované přenosy

Jihostroj čeká první domácí zápas po více než šesti týdnech! Českobudějovičtí stihli v aktuálním ročníku odehrát pět utkání, z nichž jen jediné bylo na domácí palubovce. Nyní čeká svěřence Reného Dvořáka hned dvojnásobná porce zápasů – v sobotu přijede Volejbal Brno, v neděli Black Volley Beskydy. Oba zápasy nabídne klub v živém komentovaném přenosu na CzechVolley.tv od 18 hodin. Podrobný návod, jak zápas spustit, najdou fanoušci v den zápasu na webu volejbalcb.cz.

V minulém týdnu volejbalisté Jihostroje vydřeli cenné vítězství 3:2 v Ostravě, od tohoto týdne už pojede UNIQA extraliga z důvodu povinného PCR testování v režimu dvou zápasů ve dvou dnech. Nejbližší dva zápasy se odehrají už o tomto víkendu 21. a 22. listopadu od 18 hodin. V pěti odehraných utkáních zatím Jihostroj nepoznal porážku a je v čele volejbalové extraligy před druhým Karlovarskem. Českobudějovické mužstvo se bohužel nemůže představit fanouškům živě ve Sportovní hale, a tak klub chystá pro fanoušky kvalitní komentovaný online přenos.

„Naši fanoušci jsou pro nás na prvním místě a je nám líto, že nemohou být s námi na zápasech. Chceme jim zprostředkovat zážitek alespoň touto online formou. Máme s vysíláním už zkušenost z prvního zápasu, takže věříme, že vše proběhne bez komplikací,“ říká generální manažer Jihostroje Robert Mifka. Kromě samotného zápasu by českobudějovický klub rád nabídl svým příznivcům a partnerům i něco navíc. „V plánu jsou rozhovory s hráči a prostor v přenosu bychom chtěli dát i našim partnerům. Chceme jim dát najevo, že si v této velmi komplikované době vážíme jejich podpory,“ doplňuje Mifka.

Fanoušci Českých Budějovic navíc budou mít možnost si před každým domácím zápasem zasoutěžit na sociálních sítích klubu. „Na domácí utkání chystáme tipovací soutěž o ceny od našich partnerů. Začínáme v sobotu, kdy se bude soutěžit o oběd pro dvě osoby od Restaurace Honner. V neděli budou moci fanoušci vyhrát balíček od společnosti CB Auto,“ říká marketingový manažer Matěj Mayer, který doporučuje sledovat sociální sítě klubu, kde se fanoušci vše včas dozví.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky České Budějovice, volejbal, Jihostroj, Volejbal Brno, Black Volley Beskydy, Česká volejbalová extraliga mužů, Robert Mifka, Ostrava, CB Auto, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj čekají o víkendu dva zápasy. Fanouškům nabídne komentované přenosy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.