Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Ve druhém kole TOP 6 baseballové Extraligy se Sokol Hluboká utká o víkendu s Draky Brno

Po týdenní přestávce, v níž si řada hráčů Sokola Hluboká plnila své reprezentační povinnosti v rámci Pražského baseballového týdne v seniorském výběru České republiky, reprezentaci do 23 let, reprezentaci do 18 let i výběru cizinců International Stars, pokračuje druhým kolem nadstavbová TOP 6 baseballové extraligy.

Ve druhém kole TOP 6 se Sokol utká s týmem Draci Brno. Draci zatím získali v prvním kole nadstavby dva body, když dokázali dvakrát porazit svého městského rivala Cardion Hrochy Brno. Sokol zatím získal jeden bod domácím vítězstvím nad Eagles Praha 8:1, v Praze v Eagles Parku dvakrát těsně prohrál 7:6 a 9:5.

V základní části Extraligy dokázal Sokol Draky dvakrát přehrát 3:2 a 6:5 a v brněnském utkání podlehl 1:2. Všechny tři duely byly naprosto vyrovnané a rozhodoval vždy jediný doběh.  Vyrovnané souboje proto slibuje i druhé kolo nadstavby o prvním červencovém víkendu.

Série začíná v pátek 2. 7. v 19.00 v Brně – Komárově na Městském baseballovém stadiónu. Druhé utkání v Brně se odehraje v sobotu 3. 7. od 13.00 a v neděli se dočká i Hluboká, kde Sokol přivítá Draky na svém hřišti ve sportovně relaxačním areálu tradičně od 13 hodin.

Všechna utkání jsou streamována a vidět je můžete na webech pořádajících týmů nebo na webu České baseballové asociace, o živý komentář z domácího utkání se v neděli postarají Jan Kolář a Milan Mařík. Vzhledem k uvolnění protiepidemických opatření jsou na Hluboké pro diváky připraveny obě tribuny k sezení.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky baseball, Hluboká nad Vltavou, extraliga, Brno, Česko, Praha, Česká baseballová asociace, Jan Kolář

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve druhém kole TOP 6 baseballové Extraligy se Sokol Hluboká utká o víkendu s Draky Brno  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.