Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hlubocký Billy Parsons hráčem týdne baseballové extraligy

Australský nadhazovač Sokola William Parsons se stal v hlasování čtenářů specializovaného webu Milujeme-baseball.cz hráčem uplynulého týdne mezi extraligovými nadhazovači.

Ocenění získal za bezchybný výkon v prvním utkání třetího kola TOP 6 proti Hrochům Brno, když odházel komplet deset směn, ve kterých nepovolil jediný doběh a rozdal jedenáct strikeoutů! Billy je třetím hráčem Sokola po nadhazovači Janu Novákovi, který byl v základní části hráčem týdne třikrát, a pálkaři Martinu Mužíkovi, a je teprve osmým nadhazovačem, který se stal hráčem kola. Spolu s ním získal ocenění pálkař Draků Brno Venezuelan Pabel Manzanero za čtyři homeruny v jednom utkání proti Arrows Ostrava. Billy dostal 71 procent hlasů! Gratulujeme! Je to skvělá motivace pro celý tým, který i díky Billymu o víkendu uhrál dva body proti Hrochům a čekají ho rozhodující utkání v boji o finálovou čtyřku.

O nadhazovače týdne se rozhodovalo mezi dvěma hráči Sokola Billy Parsonsem a Wesleyem Roamerem, který zvládl v nedělním utkání proti Hrochům Brno během 6 směn hodit 12 strike outů.

V TOP 6 je tento víkend volno a v sobotu 24. července přivítá sportovně relaxační areál na Hluboké ve čtvrtém kole TOP 6 baseballisty Tempa Praha. Utkání začínají ve 13. a 16. hodin.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Hluboká nad Vltavou, baseball, extraliga, sport, William Parsons, Brno, Arrows Ostrava, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlubocký Billy Parsons hráčem týdne baseballové extraligy  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.