Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Táborsko získalo posilu z Běloruska. Lazarchik hrál naposledy za Borisov

Zahraniční posilu oznámilo po konci přestupového období druholigové Táborsko. Z Běloruska přichází na jih Čech stoper Semen Lazarchik. S klubem podepsal smlouvu do konce kalendářního roku.

FC MAS Táborsko chce mít více variant pro složení obrany, což mohou komplikovat karetní tresty či zranění. Klub se proto dohodl na tříměsíční smlouvě se Semenem Lazarchikem. 

„Hráče si během tří měsíců vyzkoušíme. Pokud se osvědčí, je možné, že mu nabídneme smlouvu,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Nový stoper Táborska měří dva metry a v jedenadvaceti letech je to pro něj první zahraniční angažmá. Z klubu Isloch Minsk Region zamířil letos v lednu do slavného celku BATE Borisov, kde ale v létě skončil, a tak přišel do Tábora jako hráč bez angažmá. 

Nová posila už se objevila na lavičce Táborska při utkání z uplynulého víkendu. Při něm si Jihočeši odvezli bod za remízu 0:0 na hřišti Opavy. Po osmi odehraných utkáních drží Táborsko se 13 body sedmou příčku v tabulce Fortuna Národní Ligy. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC MAS Táborsko

Štítky táborsko, fotbal, přestupy, okres Tábor, Bělorusko, Semen Lazarchik, Česko, FC MAS Táborsko, FK Dinamo Minsk, FK BATE, Josef Holub, SFC Opava, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko získalo posilu z Běloruska. Lazarchik hrál naposledy za Borisov  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.