Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá „mafiána“ už 15 let. Jeho auto se našlo u lesa

Jihočeští kriminalisté pátrají již 15 let po muži, který vybíral splátky půjček. Vyšetřovatelé prověřili dostupné stopy a nyní žádají o pomoc veřejnost. Muž mohl zemřít, ale také je možné, že změnil svou identitu. Jeho vozidlo se před lety našlo opuštěné v lese.

Muž se jmenuje Dalibor Eisenreich, narodil se 16. prosince roku 1962 a naposledy bydlel ve Větřní u Českého Krumlova. „Pohřešovaný se živil jako výběrčí splátek z půjček. Nosil zlaté šperky a jezdil v černém Mercedesu. Působil tak dojmem „mafiána“,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner.

Mercedes pohřešovaného se podle mluvčího našel opuštěný našel u lesa. Muž zmizel pravděpodobně 15. června 2006. „Není možné ani vyloučit, že ho „někdo nechal zmizet“. Je tak možné, že pátráme již pouze po jeho těle. Muž se mohl stát obětí zločinu, ale kriminalisté z úseku pátrání ani nevylučují, že se sám chtěl takzvaně ztratit ze světa. K dispozici pro pátrání však máme pouze fotografii z roku 2006. Samozřejmě, pokud chtěl sám zmizet, mohl změnit podobu,“ popsal mluvčí. 

Kriminalisté prověřili všechny dostupné stopy, vyslechli nejrůznější osoby, ale zatím nebyli úspěšní. „Kopali a hledali na několika vytipovaných místech, zatím bez jakéhokoliv pozitivního zjištění,“ dodal mluvčí. 

Vyšetřovatelé, kteří se těmto případům systematicky věnují, se rozhodli požádat o pomoc veřejnost. Lidé se mohou obrátit na linku 158, pokud mohou k případu sdělit jakoukoliv informaci.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, jižní čechy, les, Mercedes-Benz, Český Krumlov, Větřní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá „mafiána“ už 15 let. Jeho auto se našlo u lesa  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.