Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Andělská aukce se letos poprvé uskuteční online

Poprvé za 13 let se charitativní Andělská aukce uskuteční online. Živý přenos tradiční předvánoční akce, při které se draží obrázků dětí z Arpidy, tak nyní může sledovat každý. A každý se také letos může do aukce zapojit. Celý výtěžek aukce se využije při projektu Arpida Plus.

Andělská aukce, při které se již tradičně draží obrázky dětí z arteterapeutického ateliéru centra Arpida v Českých Budějovicích, se poprvé uskuteční online. „Nejraději bych aukci vůbec nespojovala s pojmem covid, nicméně právě kvůli pandemii jsme letos museli termín aukce čtyřikrát měnit a já jsem ráda, že se nám nakonec podaří aukci uskutečnit v rámci živého vysílání,“ vysvětluje Barbora Povišerová, organizátorka akce.

Zájemci mohou sledovat živý přenos dražby 28 obrázků přímo na YouTubovém kanálu centra Arpida, přičemž přenos začíná již v neděli 12. prosince v 18.00 hod. „Všechno zlé je k něčemu dobré a nyní se do Andělské aukce nově může zapojit i široká veřejnost. V průběhu vysílání bude možné zasílat DMS zprávy a podpořit klienty Arpidy i touto cestou a budeme mít připravenou i možnost podpory prostřednictvím QR kódu,“ doplňuje Povišerová.

Celý výtěžek letošní Andělské aukce poputuje na podporu projektu Arpida Plus, který se zaměřuje na sociální inkluzi absolventů školy v Arpidě. Těm má napomoci k vlastní seberealizaci a zapojení do pracovních činností, ke smysluplnému a obohacujícímu trávení volného času, ale také k přirozenému a pravidelnému kontaktu s vrstevníky a běžnou společností.

„Arpida Plus nabídne návaznou podporu pro dospělé, kteří mají před sebou ještě velký kus cesty. Chceme jim pomoci, aby to, kam se zatím dostali, nějak využili, seberealizovali se a našli svůj samostatný život, který by měl být mimo Arpidu,“ vysvětluje ředitel centra Arpida Marek Wohlgemuth.

Zájemci, kteří chtějí krásné obrazy přímo dražit, se mohou přihlásit do 12. prosince do 15. hod. na stránkách www.andelskaaukce.cz.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Andělská aukce

Štítky aukce, online, arpida, dražba, obrázek, přímý přenos, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Andělská aukce se letos poprvé uskuteční online  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.