Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Oprava mostu mezi Budějovicemi a Hlubokou nad Vltavou končí

V pátek 17. prosince bude opět bez omezení průjezdný most, který se nachází na silnici mezi Českými Budějovicemi a Hlubokou nad Vltavou. Rekonstrukce odstartovala v létě a stála více než 19 milionů korun.

„Během pátku 17. prosince dojde k úplnému zprovoznění mostu v Českém Vrbném v Českých Budějovicích na silnici I/20, kde od poloviny července pokračovaly stavební práce na opravě mostní konstrukce. Most na hlavní trase z Týna nad Vltavou do Českých Budějovic vykazoval po posledních diagnostických průzkumech řadu závad,“ informoval Adam Koloušek z Týmu komunikace Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD).

Vybraná firma kromě jiného řešila izolaci, mostní podpěry či sanaci nosné konstrukce a provedla i další práce. „Tím došlo k prodloužení životnosti stavby,“ přidal Koloušek.

Příští rok jsou v plánu ještě dokončovací práce, které ale nebudou mít vliv na plynulost provozu. Za investici zaplatilo ŘSD více než 19 milionů korun bez daně. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ředitelství silnic a dálnic ČR

Štítky most, řsd, oprava, investice, budějovice, Hluboká nad Vltavou, České Budějovice, Ředitelství silnic a dálnic, Týn nad Vltavou, České Vrbné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Oprava mostu mezi Budějovicemi a Hlubokou nad Vltavou končí  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.