Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policisté ukázali dům, kde našli sud s tělem. Roky byl ve sklepě pod podlahou

Jihočeští policisté na videu ukázali interiér domu, kde našli sud s tělem muže. Ten pocházel ze Slovenska a zemřel v roce 2012 po bodné ráně do hrudníku. Podle regionálního Deníku se dům nachází na Dačicku.

Vyšetřovatelé pátrali po místě od loňského roku, kdy dostali tip od muže z drogového prostředí Jindřichova Hradce. Nakonec se jim podařilo vypátrat dům, kde našli sud a v něm tělo muže. Plastový sud byl pod pod betonovou podlahou sklepa. 

„Kriminalisté zjistili i totožnost této oběti, pocházel ze Slovenska a narodil se v roce 1986. Další týdny práce si vyžádalo zjistit, s kým se stýkal, jak se objevil v Jihočeském kraji, kdo a kde ho naposledy viděl. Nakonec do vražedné skládačky zapadly dvě osoby - muž a žena. Kriminalisté je zadrželi a obvinili z vraždy a ženu z účastenství na vraždě,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Žena z Jindřichova Hradce měla v srpnu roku 2012 uspat doma svého přítele a pak dala znamení komplicovi. Ten byl také ze Slovenska. V den tragédie přišel do obýváku a spícího muže zabil. 

Jihočeští policisté našli na Jindřichohradecku tělo muže, které bylo ukryté v sudu. Věc se týká případu z roku 2012. Na místo je přivedl tip od muže z drogového prostředí. Oběť pochází ze Slovenska a měla smrtelné bodné zranění.

„Ve sklepě domu ho pak v plastovém sudu zakopal metr pod podlahu a zalil betonem. Zda se inspiroval známými orlickými vraždami, to možná řekne až u soudu. Na obviněného muže podali kriminalisté soudu podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. Od soudu by mohli oba odejít s trestem odnětí svobody,“ dodal mluvčí. 

Jindřichohradecký Deník uvedl, že měl vrah pracovat v továrně v Českých Velenicích. Deník zároveň informoval, že by se dům měl nacházet na Dačicku. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky video, policie, vražda, jižní čechy, jindřichoradecko, dům, sud, podlaha, Slovensko, Dačice, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté ukázali dům, kde našli sud s tělem. Roky byl ve sklepě pod podlahou  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.