Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Semifinále českých hokejistů budou sledovat fanoušci na náměstí v Táboře

Semifinále hokejového mistrovství světa mezi Českem a Kanadou se bude promítat v centru Tábora. Město objednalo velkoplošnou obrazovku, která bude na Žižkově náměstí. Diváci tam pak mohou sledovat i oba nedělní souboje o medaile, informovalo město.

Češi odehrají semifinálový zápase proti Kanadě dnes od 17:20 hodin a fanoušci se na něj mohou podívat v centru Tábora. „Chvíli poté, co Jiří Smejkal trefil ve čtvrtfinále prázdnou německou branku, jsme začali řešit možnost velkoplošné projekce na náměstí. Povede se to stejně jako v roce 2019. Po shodě radních města, za spolupráce s Odbory kultury, školství, dopravy a Technických služeb Tábora a provozovatelem LED obrazovek se můžeme těšit na společně sdílený hokejový zážitek,“ uvedl Štěpán Pavlík (Tábor 2020).

Technika na náměstí zůstane i v neděli, kdy se budou hrát utkání o medaile. Zápas o bronz začíná ve 14:20 hodin, finále je naplánované na 19:20 hodin. Obrazovka bude na vnitřní straně náměstí před informačním střediskem.

Promítání nezpůsobí žádná dopravní omezení. „Obraz a zvuk půjdou přes satelit, nikoliv přes wi-fi připojení. Provoz veřejných WC bude prodloužen v sobotu do 20:00 hodin a v neděli do 22:00 hodin. Technické služby přivezou dostatek odpadkových košů a zajistí následný úklid,“ informoval v tiskové zprávě mluvčí města Luboš Dvořák.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky hokej, promítání, Tábor, sport, Kanada, Mistrovství světa v ledním hokeji, Česko, semifinále, Žižkov, Jiří Smejkal, Luboš Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Semifinále českých hokejistů budou sledovat fanoušci na náměstí v Táboře  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.