Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Záchytné parkoviště Jírovcova začne fungovat v normálním režimu

Už tento čtvrtek začne v normálním režimu fungovat záchytné parkoviště v Jírovcově ulici. Kvůli závadě, kterou způsobil vandal, bylo parkoviště několik týdnů bez proudu a lidé za parkování neplatili.

Záchytné parkoviště v Jírovcově ulici začne znovu fungovat ve čtvrtek 21. července. Kvůli vandalovi, který poškodil elektrorozvaděč, fungovalo v omezeném režimu. „Vjezd na parkoviště budou znovu regulovat závory, uživatelé si budou moci vyzvednout parkovací lístek a provést jeho úhradu v pokladním automatu,“ uvedla mluvčí dopravního podniku Barbora Smudková.

Pokud lidé na parkovišti zaparkují ještě před spuštěním systémů, bude jim umožněn výjezd zdarma. Řidiči budou moct také znovu využívat i bezplatnou přepravu linkou 23, která je určena pro jednu osobu s parkovacím lístkem. 

Kvůli rozsáhlým poškozením bylo parkoviště od konce června zdarma. Nyní za něj lidé zaplatí od 10 do 30 korun v závislosti na tom, jak dlouho záchytné parkoviště využívají.

Ohodnoť článek

Foto c-budejovice.cz

Štítky parkoviště, záchytné parkoviště, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchytné parkoviště Jírovcova začne fungovat v normálním režimu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.