Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kvůli opravě mostu se uzavře hlavní tah v Jindřichově Hradci. Práce potrvají do konce roku

Až do konce roku musí řidiči počítat s omezením na silnici I/34 v Jindřichově Hradci. Důvodem jsou práce na opravě mostu. Místo se bude objíždět přes kruhové objezdy na I/34 na příjezdu do Jindřichova Hradce u obchodu Penny Market a přes kruhové objezdy na Jiráskově předměstí. Práce začnou příští týden.

Přípravné práce na opravě mostu na silnici I/34 v Jindřichově Hradci probíhaly od první poloviny září. Dopravu ale nijak výrazně neomezovaly. Nyní se ale vše přesune na hlavní silnici, která bude po celou dobu oprav uzavřena. „Dopravní omezení by nicméně neměla působit výraznější komplikace v provozu. Objízdné trasy budou vedeny přes kruhové objezdy na I/34 na příjezdu do Jindřichova Hradce u Penny marketu a dále přes kruhové objezdy na Jiráskově předměstí," uvedl mluvčí ŘSD pro Jihočeský kraj Adam Koloušek.

Důvodem prací jsou podle ŘSD závady na mostě, jako zatékání a narušený izolační systém. „Během opravy tak bude provedena kompletní výměna mostního svršku včetně izolace. Dále pak dojde k výměně mostního vybavení a obnově vodorovného dopravního značení," dodal Koloušek.

Oprava mostu bude stát Ředitelství silnic a dálnic 8,7 milionu korun bez DPH. Práce by měly skončit do konce roku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, silnice, Jindřichův Hradec, oprava, kruhový objezd, Penny Market, Ředitelství silnic a dálnic, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli opravě mostu se uzavře hlavní tah v Jindřichově Hradci. Práce potrvají do konce roku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.