Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Část Suchomelské ulice zůstane uzavřená. Dopravní omezení začne platit od pondělí

Část Suchomelské ulice v Českých Budějovicích zůstane od pondělí uzavřená. Pokračují tam totiž práce na přeložce vodovodního řádu. Doprava bude vedena po objízdných trasách. Omezení potrvá do 28. listopadu.

Od pondělí začne v části Suchomelské ulice pro řidiče platit další dopravní omezení. Z důvodu pokračující přeložky vodovodního řádu zůstane uzavřena další část zdejší komunikace. Doprava bude vedena po objízdných trasách. Mimo to dojde také k dočasnému zrušení autobusových zastávek Suchomelská a Strakonická - obchodní zóna a odklonu linky MHD číslo 6, která od pondělí povede obousměrně ulicemi Pražská třída a Karolíny Světlé.

„Jako náhradní budou sloužit sloužit zastávky Pražská - obchodní zóna ve směru do Kněžských Dvorů a Budvar ve směru do centra. Dále budou omousměrně odkloněny linky 18 a dočasně dojde ke zrušení zastávky Suchomelská. Jako náhradní bude sloužit zastávka Strakonická - obchodní zóna. Obslužnost supermarketu Terno a dalších dotčených objektů je zajištěna objízdnými trasami,“ upřesnila mluvčí budějcké radnice Jitka Brůha Welzlová.

Omezení v tomto úseku potrvá do 28. listopadu, poté se stavební práce přesunou do úseku za křižovatkou Suchomelské a K. Světlé. To se ale už obejde bez omezení veřejné dopravy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, uzavírka, omezení, Budějce, komunikace, stavba, České Budějovice, Karolina Světlá, Budějovický Budvar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část Suchomelské ulice zůstane uzavřená. Dopravní omezení začne platit od pondělí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.