Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragická nehoda na jihu Čech. Senior bez přilby sjel s elektrokolem do potoka

Tragicky skončila středeční projížďka na elektrokole pro sedmdesátiletého seniora. Ten havaroval nedaleko Trhových Svinů, kde nejspíš nezvládl řízení a sjel do potoka. Ani rychlá pomoc mu nedokázala zachránit život. Podle dostupných informací muž neměl při nehodě přilbu.

„Dnes po jedenácté hodině dopoledne přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení o nálezu cyklisty v potoce. Na místě bylo zjištěno, že cyklista jedoucí na elektrokole ve směru Rejty – Trhové Sviny, v místní části Mlýny, sjel z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci a dále do potoka,“ shrnula mluvčí policie Martina Joklová.

Přivolaní záchranáři i přes veškerou jejich snahu nemohli muži pomoci, utrpěl zranění neslučitelná se životem. "Krátce po jedenácté hodině dopolední letěl vrtulník letecké záchranné služby k události, při níž byl nalezen muž ležící v potoce po pádu z kola. Bohužel zasahující lékař mohl už jen konstatovat úmrtí, neboť senior zemřel ještě před příletem záchanářů, kteří mu už nijak nemohli pomoci," potvrdila mluvčí záchranky Zuzana Fajtlová.

Bližší okolnosti úmrtí určí až nařízená soudní pitva. „Na místě události byl kompletní výjezd českobudějovických kriminalistů, kteří se budou touto tragickou událost zabývat. Během prvotního šetření kriminalisté také zjistili, že muž neměl za jízdy na hlavě přilbu,“ uzavřela Joklová.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, Trhové Sviny, přilba, elektrokolo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda na jihu Čech. Senior bez přilby sjel s elektrokolem do potoka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.