Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Čarodejnice, kovář nebo vodníci. Hluboká opět chystá Večerní pohádkovou zoo

PR článek

Na horkých letních měsících jsou asi nejkrásnější teplé večery a i v Jihočeské zoologické zahradě Hluboká nad Vltavou chtějí těchto večerů využít naplno. Nachystali pro návštěvníky zábavný program plný pohádkových postav. I v letošním roce se chystá již tradiční akce pod názvem Večerní pohádková zoo. Na pár otázek se zeptáme hlavního organizátora akce Martina Švihela.

Kdy a kde se Večerní pohádková zoo přesně chystá?
Pohádkové zoo budou hned dvě. První se uskuteční ve čtvrtek 4. července před prodlouženým svátečním víkendem a druhou příležitost budou mít návštěvníci v pátek 23. srpna. Brána zoo se pro oba zmíněné termíny otevře v 19 hodin a návštěvníci se zde budou moci ponořit do pohádkové atmosféry až do desáté hodiny večerní.

Co zajímavého mohou návštěvníci na akci vidět, zažít nebo vyzkoušet?
Pro návštěvníky bude připraveno několik pohádkových stanovišť, o zábavu se navíc postará hudební skupina Maxa Band. Děti si budou moci nechat pomalovat obličej a dotvořit tak svůj pohádkový kostým.

Co přesně nás na Večerní pohádkové zoo čeká?
V letošním roce zavítá do zoo na třicet pohádkových postav. Budou zde například čarodějnice, královská rodina, mlynář, kovář, lesní žínky, vodníci a také červená karkulka s hodným vlkem. V hlubocké zoo samozřejmě kromě různých pohádkových stvoření návštěvníci uvidí i spoustu bytostí ze světa zvířat. Ve večerních hodinách se vám poštěstí zahlédnout i zvířata, která byste aktivní přes den nezahlédli.

Jak a kde si mohou lidé zakoupit vstupenky?
Pro velký zájem o tuto akci doporučuji návštěvníkům předprodej vstupenek přes CB systém, nebo na pokladně zoo. Ten kdo má vstupenku z předprodeje se vyhne čekání u pokladen.

Mají se návštěvníci nějak speciálně připravit?
Ano, budeme rádi, když přijdou v pohádkových kostýmech a hlavně si sebou vezmou dobrou náladu a chuť se bavit.

Štítky Hluboká nad Vltavou, zoo, Večerní pohádková zoo, vstupenka, kovář, zoologická zahrada

Čarodejnice, kovář nebo vodníci. Hluboká opět chystá Večerní pohádkovou zoo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.