Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Končící poslanec SPD Rozner se chce víc věnovat rodině a kapele Argema

Jihočeský poslanec SPD Miloslav Rozner, který neobhájil mandát do Sněmovny, nechce z politiky úplně odejít. Hodlá se ale víc věnovat rodině a manažerské práci pro rockovou skupinu Argema, jež příští rok oslaví 40 let. To, že ve volbách neuspěl, ho nemrzí. Váží si toho, že udržel rodinu.

„Nemrzí mě to, život jde dál. Určitě si mě velice ráda užije rodina, za to jsem nejvíc rád. Politika jde teď na druhou kolej, ale nechci z toho odejít. Přeju poslanecký mandát naší paní doktorce (jednička jihočeské kandidátky SPD Iveta Štefanová, pozn. redakce), chraň bůh, že bych byl nepřející. Jsme spolu v dobrém pracovním vztahu, kampaň jsme dělali společně,“ uvedl Miloslav Rozner.

Vedl i vlastní kampaň, třeba v tištěných médiích. Jeden z titulků zněl 'Chci do toho zabrušovat', v reakci na jeho výroky z podzimu 2017. Míní, že jeho vlastní kampaň mohla napomoci lepšímu výsledku SPD. V jižních Čechách skončilo hnutí SPD na čtvrtém místě s 8,98 procenty hlasů a jedním poslaneckým křeslem.

Něco málo přes čtyři hodiny uběhlo od uzavření volebních místností v České republice. Na jihu Čech bylo po šesté hodině večer sečteno sto procent všech okrsků. Vítězem se v Jihočeském kraji stala koalice SPOLU. Na druhém místě skončilo ANO, třetí...

„Já toho nelituju. Potěšilo mě, když jsem v den voleb vysazoval syna na praxi, že mi popřál hodně štěstí. To jsou věci, které mě nabíjí. Pro mě je rodina nejvíc a vždycky byla. Pro mě je nejvíc jedna věc, že jsem udržel rodinu a že jsme zůstali spolu,“ doplnil Rozner. Chce si na ni teď udělat víc času. Těší se také, že v neděli ráno odjede s rodinou na Velkou pardubickou.

Rozner dělá 25 let manažera kapely Argema. Jak popsal, poslední roky nasedal v pátek do kapelní dodávky a z koncertů se vracel zpravidla v neděli nad ránem. S rodinou tak trávil jen neděle a pondělky, poté odjížděl do Sněmovny.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SPD

Štítky ČR, volby, sněmovna, SPD, Jihočeský, rodina, Miloslav Rozner, Argema, Iveta Štefanová, Velká pardubická, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Končící poslanec SPD Rozner se chce víc věnovat rodině a kapele Argema  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.