Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jde o všechno. Sokol Hluboká bojuje o semifinále baseballové extraligy

O víkendu se baseballisté Sokola Hluboká utkají v posledním pátém kole TOP 6 extraligy se suverénním vítězem základní části a lídrem nadstavby, týmem Arrows Ostrava. Pokud chtějí semifinále, musí ze tří utkání poslední série získat více bodů než jejich rival v tabulce, Tempo Praha, který se utká s Draky Brno.

Sokol i Tempo mají po čtyřech kolech shodně po šesti vítězstvích a šesti prohrách, Tempo je na čtvrté postupové pozici o skóre, Sokol je pátý. Kdo z obou týmů získá o víkendu více vítězství, postupuje mezi nejlepší čtyři týmy extraligy!

Sokol to jako nováček extraligy, který mnohé svými výkony překvapil, bude mít těžké. Arrows Ostrava suverénně ovládli základní část a jsou s osmi vítězstvími o skóre i lídrem TOP 6 společně s loňským mistrem, brněnskými Draky. Arrows celou sezónu předvádějí krásný útočný baseball, jsou agresivní na pálce, příliš nechybují a je to vidět i na jejich aktivním skóre.       

První dvě utkání v pátek a v sobotu sehraje Sokol v Ostravě, v neděli 1. srpna se pak od 13:00 představí doma ve sportovně relaxačním areálu na Hluboké. První utkání začíná v Ostravě v pátek 30. července v 19. hodin, jako startér se na nadhozu představí Jimmy Boyce. Druhé ostravské utkání v sobotu ve 13:00 bude startovat David Šťastný a v nedělním domácím utkání se ve 13 hodin na kopci představí Billy Parsons.

Všechna utkání budou streamována. O zasvěcený komentář z domácího utkání na Hluboké se tradičně postarají Milan Mařík a Jan Kolář. Přenosy můžete sledovat na webech pořádajících týmů nebo na webu České baseballové asociace /tv.baseball.cz/.  Nedělní utkání z Hluboké  je možné vidět od 13:00 na www.baseball-hluboka.cz/extraliga a také bude možné  vidět v  TELEVIZI JIŽNÍ ČECHY. Přijďte nás podpořit, Sokol Hluboká má jedinečnou šanci dostat se jako první tým z jihu Čech do semifinále baseballové extraligy.         

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Hluboká nad Vltavou, baseball, extraliga, sport, Sokol, semifinále, Arrows Ostrava, Praha, Brno, Hluboké, Česko, Arrows, Ostrava, Česká baseballová asociace, James Boyce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jde o všechno. Sokol Hluboká bojuje o semifinále baseballové extraligy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.