Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nebeský Zeus je milé a mazlivé kotě. Hledá nový domov

Zeus je odrostlé koťátko, půlroční chlapeček, který se narodil a vyrostl ve firemním areálu. Od malička musel být moc šikovný, aby čelil městským nástrahám a přežil. Zeus je miloučký, mazlivý kluk, zpočátku se bojí, potřebuje k osmělení chviličku času, pak ale samou radostí válí sudy a nastavuje bříško k hlazení.

Zeuse přijali do táborského útulku na konci listopadu 2021. Mladý kocourek se potuloval po areálu v Klokotech. Po karanténě a prohlídce na vetrině je nyní připraven najít nový domov. Je kompletně naočkovaný kastrovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem.

Jaký domov hledá?

Zeus hledá domov plný lásky, porozumění, péče a zodpovědného přístupu. Hodí se do bytu i do domku se zahradou, s přístupem ven až po své adaptaci. Vztah k ostatním kočičkám předpokládají v útulku dobrý.

Najde božský Re nový domov? V táborském útulku čeká už od léta, mezi svátky ho navštívil Leoš Mareš

I v novém roce přinášíme rubriku Hledáme páníčka, ve které se snažíme najít nové domovy pejskům, kteří zatím neměli tolik štěstí a část svého života tráví v útulku. Tentokrát představíme božského Re, zhruba ročního psa argentinské dogy, který čeká...

„Máte-li o adopci zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Zeus bydlel, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život chlapečkovi nabízíte. Na e-mail odpovíme, zavoláme a domluvíme si seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ říká Zdenka Fürst z táborského útulku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Radek Havlíček, Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, útulek, Zeus, domov, Klokoty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nebeský Zeus je milé a mazlivé kotě. Hledá nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.