Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Uživatelé po celém světě se potýkají s výpadkem komunikační aplikace WhatsApp

Uživatelé po celém světě hlásí výpadek služeb komunikační aplikace WhatsApp. Mateřská společnost Meta Platforms uvedla, že o výpadku ví a že se snaží služby co nejrychleji zprovoznit. Důvody výpadku ani jeho rozsah nesdělila. Podle služby Downdetector, která sleduje hlášení o výpadcích, začali lidé hlásit problémy kolem 9:00 SELČ. Problém se týká i lidí v České republice.

Ve Spojených státech se počet hlášení pohybuje v řádu tisíců, v Británii v horních desítkách tisíců a v České republice se pohybuje kolem 2600. Výpadek ale patrně zasáhl výrazně větší počet uživatelů.

„Jsme si vědomi toho, že někteří lidé mají v současné době problémy s odesíláním zpráv. Pracujeme na tom, abychom co nejrychleji službu WhatsApp všem obnovili," uvedl mluvčí společnosti Meta Platforms, která se dříve jmenovala Facebook.

Loni na začátku října způsobila chybná změna konfigurace několikahodinový výpadek služeb Facebooku. Technické komplikace postavily mimo provoz jak sociální síť Facebook, tak síť pro sdílení fotografií Instagram a komunikační aplikaci WhatsApp.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky WhatsApp, výpadek, problém, komunikace, Meta Platforms, USA, Česko, Facebook, Velká Británie, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uživatelé po celém světě se potýkají s výpadkem komunikační aplikace WhatsApp  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.