Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Z klenotnictví ukradli zloději peněženku. Pátrá po nich policie

Škodu za více než 15 tisíc korun způsobili dva pachatelé, kteří ukradli z prodejny šperků v Písku peněženku s finanční hotovostí. Tu sebrali z prodejního pultu v moment, kdy obsluha prodejny jednomu z nich ukazovala zboží v jiné části prodejny. Policie po pachatelích pátrá.

K incidentu mělo dojít ve středu po poledni v prodejně šperků v Písku. „První z pachatelů odlákal za účelem ukázky zboží poškozenou ženu od prodejního pultu a druhý z pachatelů pak odcizil z nezajištěné zásuvky prodejního pultu dámskou peněženku s finanční hotovostí. Způsobil jí tak škodu za více než 15 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Podle policie mělo jít i ženu a muže ve věku zhruba padesáti let. Muž byl 190 centimetrů vysoký, silnější postavy a měl hnědé krátce střižené vlasy. Na sobě měl mít modrou polokošili. Žena měla být vyšší postavy a černé dlouhé vlasy měla stažené do culíku. Na sobě měla černobílé šaty.

„Policisté žádají každého, kdo by měl poznatky k případu, ať kontaktuje policisty na Obvodním oddělení v Písku, adresa Na Výstavišti 377, telefon 974 235 700, případně na lince tísňového volání 158," dodala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, krádež, peněženka, policie, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z klenotnictví ukradli zloději peněženku. Pátrá po nich policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.