Počasí dnes31 °C, zítra26 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Žena prodala elektronické cigarety třináctiletým dívkám. Hrozí jí vysoká pokuta

Třináctiletou dívku a její kamarádky kouřící elektronické cigarety na autobusové zastávce řešili minulý týden českobudějovičtí strážníci. Zjistili, že jim zařízení bez jakékoliv kontroly věku prodala třiapadesátiletá žena v prodejně na Lannově třídě. Ženě hrozí pokuta až dva miliony korun.

Dívky s elektronickou cigaretou si všimli městští policisté na autobusové zastávce u obchodního centra Mercury. Během kontroly totožnosti zjistili, že je jí čerstvě 13 let. Stejně tak i jejím kamarádkám, které s ní na zastávce postávaly. I ony měly podle mluvčí strážníků Věry Školkové kouřit elektronické cigarety. 

„Všechny tři si údajně elektronické cigarety zakoupily v jedné z prodejen na Lannově třídě. Dívky strážníkům poukázaly na prodejkyni, která jim nákup bez ověření věku umožnila,“ uvedla Školková.

Třiapadesátiletá žena teď bude mít problémy se zákonem. Hrozí jí pokuta až dva miliony korun a zákaz činnosti až na dva roky. Případem se navíc bude zabývat i oddělení sociálně právní ochrany dětí českobudějovického magistrátu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, elektronické cigarety, nezletilí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena prodala elektronické cigarety třináctiletým dívkám. Hrozí jí vysoká pokuta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.