Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

HC Mountfield potvrzuje: Definitivně se stěhujeme!

Konec všem spekulacím, pryč jsou slova možná, pravděpodobně, nejspíš... Extraligový HC Mountfield se s definitivní a konečnou platností stěhuje z Českých Budějovic do Hradce Králové. Na svém mimořádném zasedání o tom včera rozhodlo představenstvo klubu.

Vrcholný orgán společnosti tak rozhodnutí učinil poté, co se seznámil s Usnesením zastupitelstva města Hradec Králové, jehož zasedání se konalo ve stejný den a zastupitelé na něm schválili souhlas s příchodem klubu do města.

Zároveň byl zvolen novým generálním manažerem klubu Ing. Aleš Kmoníček, dosavadní generální manažer prvoligového celku Královští lvi Hradec Králové.

Permanentky se mohou vracet od pátku 21. června

Peníze za prodané permanentky na sezonu 2013/2014 začne klub vracet tento pátek - fyzickým osobám po předložení vstupenky na pokladně číslo 1 Budvar Arény každý pracovní den od 14 do 17 hodin, a to až do 31. července.

„Právnickým osobám bude zaslán dopis s opravným daňovým dokladem. Po vyplnění návratky a zasláním společně s dříve vydanými permanentními kartami na uvedenou adresu jim pak budou odeslány peníze na jejich účty,“ upřesnil mluvčí klubu Radek Papáček.

Štítky HC Mountfield, Budějovický Budvar, Radegast, BPA, město České Budějovice, Mountfield Hradec Králové, Madeta Motor České Budějovice, Aleš Kmoníček, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hawky

A nemusí mít extraligový klub také extraligovou juniorku? Mají ji v Hradci?

Středa, 19. června 2013, 15:54Odpovědět

HC Mountfield potvrzuje: Definitivně se stěhujeme!  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.