Ve spolupráci s portálem Bioweb.cz opět přináší Budějcká Drbna svým čtenářům recept pro vyznavače zdravého životního stylu. Tentokrát si můžete zkusit připravit fazolový salát s česnekovým dresinkem. Na další kulinářský tip se těšte zase za měsíc, těsně před polovinou července.
dresink:
Zeleninu omyjeme. Rajčata, okurku a papriku rozkrájíme na kostičky, koriandr a cibuli nasekáme na jemno. Avokádo oloupeme, odstraníme pecku a nakrájíme na kostičky. V misce smícháme pokrájenou zeleninu, avokádo, červené fazole, posypeme koriandrem. Na závěr přelijeme připraveným dresinkem, vše spojíme a necháme uležet. Při servírování salát ozdobíme hlávkovým listem.
Příprava dresinku: Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme šťávu z vymačkaného citronu, olivový olej, sůl, pepř. Vše promícháme.
Fazolový salát podáváme samotný či s krajíčkem čerstvého nebo toastového chleba.
Zdroj: www.bioweb.cz
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.