Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

V lednu odešel ze svého domova, teď ho policisté hledají i na jihu Čech

Příbramští kriminalisté společně s jihočeskými policisty hledají jednapadesátiletého Zdeňka Veselého, který byl naposledy viděn 21. ledna dopoledne. Od té doby je nezvěstný a mobilní telefon má nedostupný. Podařilo se však zjistit, že se pohybuje na jihu Čech.

Naposledy jej viděl synovec ve zmíněný den, kdy odešel z místa současného bydliště na Dobříši. Tam bydlí se svou matkou. Nepřišel ani do svého zaměstnání v Praze. „Provedeným šetřením se podařilo zjistit, že dotyčný se pohybuje v jižních Čechách, naposledy ve Vodňanech a okolí. Pohřešovaný má kladný vztah k vodě a řekám,“ říká mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Podle ní Veselý již z domova dříve odešel.

Zdeněk Veselý je 170 až 175 centimetrů vysoký, má hnědé oči a krátké prošedivělé vlasy. Na sobě měl černou bundu se slabým reflexním proužkem a nápisem bílé barvy v levé horní části, poté šedou mikinu, tričko s dlouhým rukávem ke krku červené barvy a černého kulicha. Může nosit dioptrické brýle s černou obroučkou. Odešel také s batohem na zádech.

Pokud by měl o pohřešované osobě někdo informace, měl by se neprodleně ozvat na tísňovou linku 158 nebo na telefony 974 879 313 a 974 879 268.

Foto Policie České republiky

Štítky Česko, Zdeněk Veselý, domov, Praha, Jihočeský kraj, Dobříš, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V lednu odešel ze svého domova, teď ho policisté hledají i na jihu Čech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.