Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

K dopravní nehodě u Božetic letěl vrtulník. Řidič s autem narazil do stromu

Řidič automobilu Škoda Felicia se dostal v neděli 29. dubna odpoledne do smyku a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. K dopravní nehodě došlo na silnici vedoucí od Božetic na Písecku do Vlksic. Pro zraněného muže letěl vrtulník.

V neděli 29. dubna odpoledne jel mladý řidič narozený roku 1989 s vozidlem značky Škoda Felicia po silnici třetí třídy od Božetic na Vlksice. Krátce před patnáctou hodinou se dostal s vozidlem při projíždění pravotočivé zatáčky na nezpevněnou krajnici a dostal smyk. Poté přejel vlevo do protisměru, kde havaroval a narazil do stromu.

„Řidič se při nehodě těžce zranil, na místo dopravní nehody vyjížděli složky integrovaného záchranného systému. Zraněný muž byl letecky transportován do českobudějovické nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.Okolnosti a přesné příčiny dopravní nehody prošetřují písečtí dopravní policisté. Příčinou dopravní nehody mohla být nepřiměřená rychlost.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky doprava, dopravní nehoda, IZS, Božetice, strom, náraz, Škoda Felicia, Vlksice, okres Písek, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

K dopravní nehodě u Božetic letěl vrtulník. Řidič s autem narazil do stromu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.