Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý muž přepadl benzínku v Písku, ukradl několik tisíc korun

Písečtí kriminalisté řeší od nedělního večera případ loupežného přepadení na benzinové čerpací stanici Petrol na Pražské ulici. Zatím neznámý muž si odnesl několik tisíc korun a z místa utekl. Policisté hledají svědky.

K přepadení došlo v neděli krátce po půl deváté večer. Nožem ozbrojený muž se dožadoval vydání hotovosti. Žena za kasou na pachatelovo výzvu nereagovala, tak si několik tisíc korun vzal sám a z prodejny utekl.

Na místo činu vyjížděli policisté, kriminalisté i policejní psovod se služebním psem. „Pachatel byl asi 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy a oblečen byl do tmavě modré bundy, zelené mikiny s kapucí a tmavých kalhot. Hlavu si maskoval látkou s otvory pro oči,“ uvedla tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Kriminalisté teď po lupiči pátrají. Pomoci by mohli i svědci, kteří místem v uvedené době projížděli ve směru na průmyslovou zónu i do centra města, a mají ve vozidlech palubní kamery. Tyto záznamy by mohly k objasnění případu také pomoci. Využít můžete linku 158, případně kontakt přímo na písecké kriminalisty 974 235 325.

Foto Koláž Budějcké Drbny

Štítky přepadení, benzinka, Písek, policie

Neznámý muž přepadl benzínku v Písku, ukradl několik tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.