Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zloděj se vloupal do školky, vypil dvě krabice mléka a ukradl pastelky

Policisté z Týna nad Vltavou řešili včera vloupání do mateřské školy. Na jedenatřicetiletého muže, který ve školce vypil dvě krabice mléka, snědl jogurt a ukradl pastelky, zavolala policii svědkyně. Muž by měl do dvou týdnů stanout před soudem.

K vloupání došlo během včerejšího dne v Týně nad Vltavou. Jedenatřicetiletý muž rozbil dlažební kostkou okno a dostal se dovnitř. „Z kanceláře ukradl peníze, poškodil nástěnnou skříňku a dveře, kterými prolezl do chodby a následně do skladu. Zde vypil dvě krabice mléka a snědl jeden jogurt. Z chodby odcizil dvě balení fixů, dvě balení pastelek a balení modelíny,“ popsala tisková mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Zloděje si všimla svědkyně, která na místo zavolala policii. Hlídka muže dopadla přímo na místě. Škoda je přibližně 21 tisíc korun. Případ policisté prověřují ve zkráceném přípravném řízení, muž by měl za spáchání přečinu krádeže a poškození cizí věc skončit do dvou týdnů před soudem.

Foto pixabay.com

Štítky zloděj, krádež, mateřská škola, Týn nad Vltavou, policie, mléko, pastelka

Zloděj se vloupal do školky, vypil dvě krabice mléka a ukradl pastelky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.