Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič osobáku utekl před policisty do lesa, byl opilý

Policisté z Veselí nad Lužnicí minulý týden chytali řidiče osobáku, který před nimi utekl do lesa. Když ho hlídka vypátrala, dala mu dýchnout. Ukázalo se, že jednačtyřicetiletý muž se před jízdou posilnil alkoholem. Výsledek měření převýšil 1,4 promile alkoholu.

Hlídka řidiče zaregistrovala mezi obcemi Hamr – Drahov na Veselsku. „Muž, při spatření policejního auta, zastavil u krajnice a utekl do lesního prostoru. Policisté ho však brzy vypátrali a zajistili. Při komunikaci s jednačtyřicetiletým řidičem byl z jeho dechu cítit alkohol, proto ho vyzvali k testu na zjištění návykové látky v dechu, který vyšel pozitivně. Výsledek měření převýšil 1,4 promile alkoholu,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidiči byl zadržen řidičák. O několik dní později ho policisté předvolali k podání vysvětlení na obvodní oddělení. Tam si převzal sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, kdy je případ řešen formou zkráceného přípravného řízení. O jeho dalším osudu rozhodne soudce okresního soudu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, alkohol, Táborsko, Veselí nad Lužnicí, Drahov, Veselsko, les

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku utekl před policisty do lesa, byl opilý  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.