Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Na čtyřproudovce kličkoval mezi auty. Se „čtyřkou“ v dechu skončil na záchytce

Dopravu na Dlouhé louce včera odpoledne zastavil silně opilý muž, který vbíhal mezi auta. Neovládal své pohyby a ohrožoval sebe i ostatní řidiče. Kolemjdoucí proto na místo zavolali městskou i státní policii. Strážníci muže našli na nedalekém parkovišti u obchodního domu, kde hrubě obtěžoval lidi procházející kolem. Opilec nakonec skončil na záchytce.

Jak je vidět na videu, doslova gumového opilce ze silnice odtáhl jeden z řidičů. Během chvíle ale muž stál opět na nohou a mezi auta se vydal znovu. Lidé na místo přivolali jak státní, tak i městskou policii. 

„Strážníci muže nalezli na nedalekém parkovišti u obchodního centra, kde právě hrubě obtěžoval osoby procházející kolem,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková. Když po muži chtěli občanku nereagoval a choval se zmateně. Policisté mu dali dýchnout a nestačili se divit. V dechu měl více než 4 promile. S pouty na rukou si počkal na přivolanou záchranku, které ho převezla na záchytku. 

„Celá událost bude pravděpodobně řešena jako přestupek a bude předána do správního řízení,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Redakce

Štítky krimi, policie, České Budějovice, Dlouhá louka, alkohol, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Na čtyřproudovce kličkoval mezi auty. Se „čtyřkou“ v dechu skončil na záchytce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.