Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zatroubil na muže, který šel prostředkem silnice. Chodec na řidiče vytáhl nůž

Obyčejné zatroubení na muže, který šel prostředkem silnice, se změnilo ve výhružky smrtí. Došlo i k napadení řidiče i jeho manželky. Agresor, který z místa utekl, ale přivolaným policistům dlouho neunikal. Ještě ten den si za výtržnictví převzal obvinění.

Incident se odehrál ve čtvrtek krátce po půl páté v ulici Milady Horákové. Starší muž se měl procházet po silnici a nechtěl nechat projet osobní auto. Řidič na něj proto zatroubil. Reakce chodce ale byla taková, že praštil pěstí do kapoty auta. Když řidič vystoupil, agresor na něj vytáhl nůž a vyhrožoval, že ho zabije. 

„Řidiče udeřil pěstí do obličeje. Po útoku se dal na útěk. Žena se snažila agresora pronásledovat až do ulice N. Frýda, kde muž zašel do jednoho z vchodů panelového domu. Agresor si ale na ženu počkal a fyzicky napadl i ji. Nakonec utekla a zavolala pomoc,“ uvedla tisková mluvčí strážníků Věra Školková

Strážníci mezitím na místo přivolali policejní hlídku a předali jí všechny zjištěné informace. Muž zakrátko skončil v rukou policistů. Už si vyslechl sdělení obvinění z přečinu výtržnictví.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky napadení, výhružky, České Budějovice, policie, silnice, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatroubil na muže, který šel prostředkem silnice. Chodec na řidiče vytáhl nůž  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.