Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvoudenní pátrání pod Žďákovským mostem ukončili až potápěči

Policisté ukončili dvoudenní pátrání po muži, kterého hledali pod Žďákovským mostem na jihu Čech. Ve čtvrtek večer objevili jeho bezvládné tělo potápěči. Vše nasvědčuje tomu, že ukončil svůj život skokem z mostu.

„Nasazení policejních potápěčů z Brna, specialistů na potápěčské činnosti a ponory ve velké hloubce, potápěčů jihočeské zásahové jednotky, hasičů a policistů z okresu Písek si vyžádalo dvoudenní pátrání po muži, který pravděpodobně ukončil svůj život skokem ze Žďákovského mostu,“ potvrdil mluvčí policie Jiří Matzner.

Policisté pátrali po muži od středečního odpoledne. Jeho vozidlo nalezli odstavené u mostu. „Indicie od příbuzných připouštěly možnost, že muž ukončil svůj život,“ dodal mluvčí policie.

Policisté nasadili do akce i vrtulník. Také bezúspěšně prohledávali v první fázi břehy v okolí mostu a s potápěči vodní hladinu. „K sestupu do větší hloubky povolali při pokračujícím pátrání ve čtvrtek i specialisty na velké hloubky z Brna. Tělo muže ve večerních hodinách nalezli a dopravili na břeh,“ dodal mluvčí. Jakákoliv snaha o resuscitaci byla již zbytečná.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Žďákovský most, Písecko, sebevražda, Policie ČR, potápěč, Česko, Brno, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvoudenní pátrání pod Žďákovským mostem ukončili až potápěči  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.