Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie pátrá po řidiči, který o víkendu projížděl kolem vážné nehody

Táborští kriminalisté pátrají po řidiči stříbrného osobního auta, který v neděli odpoledne projížděl kolem vážné dopravní nehody mezi obcemi Těmice a Petrovice na Mladovožicku. Řidič měl kolem nehody projet, ale nezastavil. Policie proto žádá buď samotného řidiče nebo kohokoliv, kdo místem také projížděl, aby se přihlásil na jejich služebně v Táboře.

K uvedené nehodě mělo dojít v neděli 13. června po půl páté odpoledne nedaleko odbočky na Váchův mlýn mezi obcemi Těmice a Petrovice na Mladovožicku. Na místě došlo ke srážce dvou osobních aut, která jela v opačném směru. „V dané chvíli místem nehody projíždělo ještě další, blíže neurčené osobní vozidlo stříbrné barvy v provedení combi. To jelo ve směru od Mladé Vožice na Miličín. Jeho řidič však na místě nehody nezastavil a pokračoval dále ve směru na Miličín,“ uvedl mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policie proto žádá řidiče, aby se přihlásil táborským kriminalistům na jejich služebně v Táboře. „Nejlépe po telefonní domluvě na lince 974 238 435 či 974 238 111,“ dodal Doubek.

Zároveň prosí každého, kdo místem v době nehody projížděl a mohl by pomoct s identifikací stříbrného osobního auta a řidiče, aby se přihlásil na uvedených číslech nebo na telefonní lince 158.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policie, pátrání, nehoda, automobil, havárie, Tábor, Miličín, Mladá Vožice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po řidiči, který o víkendu projížděl kolem vážné nehody  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.