Počasí dnes26 °C, zítra31 °C
Čtvrtek 20. června 2024  |  Svátek má Květa
Bez reklam

Opilý řidič narazil čelně do stromu. Dva zraněné spolujezdce ošetřili záchranáři

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly dnes večer v Třeboni, kde narazilo čelně do stromu osobní auto. Řidič vyvázl bez zranění, podle policie nadýchal téměř půl promile alkoholu. Dva spolujezdce museli ošetřit přivolaní záchranáři.

Nehoda se stala po půl 9 hodině večer v Novohradské ulici v Třeboni. Řidič osobního auta BMW podle policie z neznámých důvodů narazil čelně do stromu. „Řidič se na místě podrobil dechové zkoušce, kterou mu policisté naměřili bezmála půl promile alkoholu v dechu,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Ve voze kromě řidiče cestovali další dva lidé. Na místo byly vyslány jednotky Třeboně, Suchdola nad Lužnicí, Českých Budějovic a vrtulník letecké záchranné služby. Řidič podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové vyvázl bez zranění. „S ohledem na mechanismus nehody byl převezen k pozorování do nemocničního zařízení v Jindřichově Hradci,“ uvedla Fajtlová.

Jeden ze spolujezdců měl podle zasahující lékařky utrpěl lehké až středně závažné poranění hlavy a byl převezen do českobudějovické nemocnice. Druhého spolujezdce převezli záchranáři s lehkým poraněním horní končetiny do nemocnice v Jindřichově Hradci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, krimi, policie, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič narazil čelně do stromu. Dva zraněné spolujezdce ošetřili záchranáři  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.