Počasí dnes29 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Z drogerie si zloděj odnesl zboží za skoro 16 tisíc korun. Pátrá po něm policie

Zboží za téměř 16 tisíc korun ukradl zatím neznámý pachatel z drogerie dm ve Strakonické ulici v Českých Budějovicích. Policii se během vyšetřování podařilo získat kamerové záznamy, na kterých je dvojice můžu. Ta by mohla pomoct s vyšetřováním případu. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Oční krém, holicí strojky s náhradními hlavicemi, několik sad zubních kartáčků a další zboží za téměř 16 tisíc korun. To všechno měl z dm drogerie ve Strakonické ulici v Českých Budějovicích ukrást zatím neznámý pachatel. 

„Policisté se případem intenzivně zabývají, v rámci prověřování se jim podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém jsou zachyceni dva muži, kteří by policistům mohli poskytnout důležité informace k této věci, nicméně jejich totožnost policisté dosud neznají,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Policie se proto obrací na veřejnost s tím, že pokud by někdo muže na fotografii poznal, aby se ozval na telefon 974 226 720 nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z drogerie si zloděj odnesl zboží za skoro 16 tisíc korun. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.