Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Policie pátrá po třiapadesátileté ženě. Trpí depresemi a má sklony k sebepoškozování

Jihočeští policisté pátrají po třiapadesátileté ženě z Veselí nad Lužnicí. Pohřešovaná měla v pondělí odejít ze svého bydliště a od té doby se nikomu neozvala. Odpoledne mohla být podle policie v okolí Veselských pískoven. Žena trpí depresemi a má sklony k sebepoškozování.

Třiapadesátiletá Lenka Růžičková je 165 až 170 centimetrů vysoká, střední postavy. Má hnědé barvené vlasy a hnědé oči. Na sobě měla mít černé dlouhé kalhoty a hnědé triko s bílým nápisem na hrudi. Na noze měla sportovní běžecké boty a na zádech může mít batoh či tašku zelené barvy.

Pohřešovaná podle policie odešla v pondělí kolem páté hodiny odpoledne z domu ve Veselí nad Lužnicí. Od té doby se ale nevrátila, ani o sobě nedala nikomu vědět. „Žena trpí depresemi, s kterými se léčí. V uplynulých dnech se její stav citelně zhoršil. Má sklony k sebepoškozování. Žena trpí astmatem a léky u sebe nemá,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Policie po ženě pátrá, zároveň žádá každého, kdo by ji viděl nebo měl k jejímu pohybu nějaké informace, aby se ozval na linku 158.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po třiapadesátileté ženě. Trpí depresemi a má sklony k sebepoškozování  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.