Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Baseballisté Sokola Hluboká spustili nové webové stránky

PR článek

Začátkem září byly spuštěny nejmodernější baseballové stránky v rámci České republiky. Hlubočtí baseballisté se zaměřili především na responsivní design včetně moderního vzhledu a maximálního komfortu pro návštěvníky.

„Původní baseballový web Sokol Hluboká byl dávno za hranicí aktuálnosti a nadčasovosti. Proto jsem moc rád, že můžeme předložit globálně nejmodernější baseballové webové stránky v celé Evropě. V dnešní době lidé navštěvují sociální sítě za účelem dostat se k informacím co nejrychlejším způsobem. Na základě průzkumu, který jsme podnikli, můžeme konstatovat, že 50 procent návštěvníků sociálních sítí, se přihlašují ze svých mobilních zařízení či tabletů, proto jsou nové baseballové stránky k těmto účelům přizpůsobeny,“ uvádí předseda klubu David Šťastný.

Nový web také nabízí automatizaci procesů zadávání cestovních příkazů, přehledného kalendáře domácích a venkovních zápasů dle kategorií či obsazenost baseballových hřišť. Historie klubu se prezentuje prostřednictvím galerie fotografií a časové osy klubu, kde jsou přednastaveny jednotlivé roky historie klubu.

Web formou fotogalerií představuje také svá baseballová a softballová družstva či Sportovně relaxační areál. Hlavní stránka dále nabízí dvě video prezentace, a to náborové video klubu a video nabídku na sportovní soustředění na Hluboké.

Výsledky mládežnických a mužských zápasů jsou propojeny s webovým portálem České baseballové asociace, kde se výsledky všech zápasů automaticky zobrazují na webu baseballu Hluboká. Systém na hlavní stránce zároveň informuje o nejbližších baseballových zápasech na Hluboké. Tato funkce je napojena na kalendář a webový portál ČBA.

Webové stránky kooperují s online kanály klubu. Facebook a Instagram přináší fanouškům aktuální novinky ze světa hlubockého baseballu. Návštěvníci webu zde mimo jiné najdou přehledné informace s kontakty na trenéry, asistenty i vedení klubu.

K obsahu stránek patří i klubové aktuality, které jsou propojené s newsletterem, hlavním informačním prostředkem pro rodiče a přátele klubu. Přihlásit se k odběru newsletteru je možné přímo na webových stránkách. Významnou novinkou je zadávání cestovních příkazů online v rámci systému webu.

Jednou měsíčně vyjede pokladníkovi seznam účtů a částek, které je třeba zaplatit, včetně třídění dle hráčských kategorií. „Vše bylo navrženo nejen pro maximální komfort návštěvníků stránek, ale také pro trenéry a další členy klubu, který zajišťují chod klubu,“ doplňuje Šťastný.

Štítky baseball, Hluboká nad Vltavou, sport, webová stránka, Česko, David Šťastný, Evropa, Hluboké, Česká baseballová asociace, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baseballisté Sokola Hluboká spustili nové webové stránky  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.