Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Fotbal

Dynamo má novou světelku. Nahradila původní z roku 1992

Střelecký ostrov, domácí stadion fotbalistů SK Dynamo České Budějovice, disponuje novou světelnou tabulí. Pro diváky to bude díky multimédiím zpestření. Bez daně stála téměř dva miliony korun.

Dynamo zahájilo přípravu. Ambice na postup mají zvýšit posily

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice se ráno sešli k zahájení zimní přípravy na jarní část Fortuna národní ligy. Mezi cíli je i postup do nejvyšší soutěže. Jihočechům má k tomu pomoci i několik nových tváří a není vyloučené, že další ještě dorazí.

Dynamo se v přípravě dvakrát utká s rakouským soupeřem

Druholigoví fotbalisté SK Dynamo České Budějovice začnou přípravu na jarní odvety ve Fotbalové národní lize v domácích podmínkách. Kromě přípravných zápasů absolvují i kondiční soustředění v lázeňské Třeboni.

Legenda Rosický ukončil profesionální kariéru

Středa, 20. prosince 2017, 11:34Fotbal

Legenda Rosický ukončil profesionální kariéru

Jeden z nejlepších českých fotbalistů všech dob – Tomáš Rosický – ukončil profesionální kariéru. Dnes to oznámil v Praze na mimořádné tiskové konferenci.

Přišel pravý čas skončit, je přesvědčen Petr Benát

Profesionální kariéru uzavřela velká a respektovaná fotbalová osobnost. Přestože to Petr Benát o sobě nikdy neřekne, tak to tak zkrátka je. Oblíbený "Beny" se zapsal do srdcí všech českobudějovických fanoušků SK Dynamo České Budějovice, ale nejen...

Konec legendy: Petr Benát ukončil profesionální kariéru

Kabina A-týmu Dynama bude od jarní části sezony bez svého dlouholetého kapitána. Sedmatřicetiletý středopolař Petr Benát se po polovině letošní sezony rozhodl ukončit profesionální kariéru. V Dynamu ale rozhodně nekončí, nyní se bude naplno...

Rudolfov statečně vzdoroval fenomenální Chrudimi. Prohrál o tři branky

Futsalisté PCO Rudolfov prohráli v semifinále Poháru FAČR s dlouhodobě nejlepším českým týmem ERA-PACK Chrudim 1:4. Jihočeši se hlavně v prvním poločase dlouho drželi, ale nevyšel jim závěr, ve kterém dvakrát inkasovali.

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim

Středa, 29. listopadu 2017, 20:44

Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim
Futsal: PCO Rudolfov - EP Chrudim
Dynamo si na závěr podzimu připsalo první domácí porážku

První domácí porážkou v sezoně zakončili fotbalisté Dynama podzimní část Fortuna národní ligy. Na Střeleckém ostrově podlehli 0:2 Vlašimi, které vystřílel vítězství dvěma góly Pavel Vyhnal. Jihočeši se nedokázali prosadit ani po jeho vyloučení.

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.