Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Fotbal

Fotbalisté Dynama mění čas a den zápasů. Vrací se k neděli

Páteční starty zápasů v 18 hodin jsou pasé. Druholigoví fotbalisté SK Dynamo České Budějovice budou v sezoně 2017/2018 hrát Fortuna národní ligu v neděli od 17 hodin.

Nemyslím si, že máme nějaké špatné mužstvo, říká středopolař Benát

Po příchodu na hřiště převzal Petr Benát kapitánskou pásku a ještě více zpřesnil fungující rozehru. I díky němu SK Dynamo České Budějovice porazilo v přípravě ligovou Zbrojovku Brno 2:0.

Vítězství nepřeceňujeme, ale hráče musím za hru pochválit, říká trenér Dynama David Horejš

Po posledním těžkém testu s ligovou Zbrojovkou Brno, kterou fotbalisté SK Dynamo České Budějovice porazili 2:0, hodnotil zápas a dosavadní přípravu Jihočechů trenér David Horejš.

Mrzí mě, že juniorka nebude hrát divizi. Klukům by to více dalo, míní Vozábal

Martin Vozábal, generální manažer fotbalistů SK Dynamo České Budějovice, hovoří o juniorském i dorosteneckém mužstvu a o talentech, kteří prošli mládeží klubu.

Dynamo porazilo po dobrém výkonu ligové Brno. Góly dali Wermke a Řehoř

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice porazili v předposlední přípravě před startem nové sezony FNL ligovou Zbrojovku Brno 2:0. Jihočeši odehráli velmi dobrý zápas a je to příslib pro sezonu 2017/2018.

Příprava: SK Dynamo - Zbrojovka Brno

Sobota, 8. července 2017, 12:11

Příprava: SK Dynamo - Zbrojovka Brno
Příprava: SK Dynamo - Zbrojovka Brno
Juniorka Dynama zahájila přípravu na novou sezonu. Cíl je vylepšení loňské pozice

Seznamovací trénink absolvovali hráči juniorského týmu SK Dynamo České Budějovice včera a od prvního tréninku je čeká plná příprava na nový ročník Juniorské ligy. Kádr tvoří deset hráčů, které budou doplňovat nadaní dorostenci a hráči A-týmu....

Plzeň si proti Dynamu zastřílela. Jihočeši ale odehráli povedený poločas

Další příprava před sezonou 2017/2018 fotbalistům SK Dynamo České Budějovice výsledkově nevyšla. Jihočeši sice zápas s Viktorií Plzeň prohráli 1:5, ale herně jim vyšel první poločas, ve kterém měli více vyložených šancí.

Jihočeský rodák opět nastoupil za Manchester United

S velkou parádou se Poborský vrátil na soupisku anglického týmu v zápase legend na Camp Nou. I díky českému fotbalistovi odjížděli hosté s výhrou 3:1 a bývalý reprezentant všem ukázal, že i v pětačtyřiceti letech ještě umí střílet góly.

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.