Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Los ligy: Dynamo začne doma s mistrovskou Slavií

FORTUNA:LIGA byla dnes dopoledne rozlosována a hned v prvním kole přivítají fotbalisté Dynama vítěze uplynulého ročníku Slavii Praha. Atraktivní soupeři čekají Jihočechy i v dalších kolech. Ve druhém se totiž představí na hřišti Baníku Ostrava a poté doma vyzvou Slovan Liberec. Úvodní kolo přinese předposlední srpnový víkend, tedy 22. a 23.8.

Po povedeném ročníku v roli nováčka čeká na svěřence Davida Horejše druhá sezona mezi elitou a hned na úvod je prověří pražská Slavia. Nováčky v lize budou Pardubice a Brno, s nimiž se Dynamo utká v první polovině soutěže na venkovním hřišti. 

V nové sezoně FORTUNA:LIGY se představí hned osmnáct týmů, což změnilo formát celé soutěže. Hrát se bude dvakrát každý s každým a zrušená tak byla celá nadstavbová část. Sestupovat budou tři týmy, titul získá mužstvo, které bude po 34 odehraných kolech na prvním místě. 

Jisté také je, že minimálně v úvodu sezony se bude z pohledu hygienických a bezpečnostních opatření hrát ve stejném modelu jako na konci loňské sezony. Ochozy stadionů mohou být zaplněné z 25 procent, což pro Střelecký ostrov znamená přibližně 1 700 diváků. Kompletní přehled utkání naleznete na stránkách klubu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, zápasy, losování, soupeři, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, 1. česká fotbalová liga, FC Baník Ostrava, FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno, FK Pardubice, David Horejš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Los ligy: Dynamo začne doma s mistrovskou Slavií  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.