Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Škoda po odchodu z Mladé Boleslavi posílil fotbalisty Českých Budějovic

První letní posilou fotbalistů Českých Budějovic se stal útočník Michal Škoda. Třiatřicetiletý autor 10 branek v uplynulé ligové sezoně podepsal s Dynamem jako volný hráč po konci v Mladé Boleslavi smlouvu do 30. června 2023.

Škoda už na jihu Čech nastupoval v sezoně 2013/14. Vedle toho působil ve střížkovských Bohemians, Brně, na Žižkově, v norském Lilleströmu, Příbrami a naposledy v Mladé Boleslavi. V mládeži hrával ve vršovických Bohemians 1905 a v týmu Jiren.

Mladší bratr bývalého slávisty Milana Škody má za sebou nejpovedenější sezonu kariéry. V dresu Mladé Boleslavi se v uplynulém ligovém ročníku, který skončil v sobotu, trefil desetkrát. Celkem má v nejvyšší soutěži na kontě 177 startů a 46 branek.

„Hledali jsme fotbalistu, který by byl gólový a který by zvýšil naši útočnou sílu. Michala dobře známe a víme, že svými zkušenostmi navíc pomůže našim mladým útočníkům," uvedl pro web Dynama jeho generální manažer Martin Vozábal.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Sport, fotbal, první, České Budějovice, Škoda, SK Dynamo České Budějovice, FK Mladá Boleslav, fotbalista, ŠKODA AUTO a.s., Michal Škoda, Bohemians 1905, FK Viktoria Žižkov, FC Zbrojovka Brno, 1. FK Příbram, Milan Škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Škoda po odchodu z Mladé Boleslavi posílil fotbalisty Českých Budějovic  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.