Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Český Krumlov obhájil prvenství na Hluboké

Zimní fotbalovou ligu na Hluboké vyhrál Český Krumlov. V duelu o první místo ve finálové skupině rozdrtil v sobotu Protivín 6:0.

Protivín, který celý zimní turnaj odehrál v neuvěřitelné formě a sahal dokonce po celkovém vítězství, dostal v posledních dvou utkáních dvanáct branek a ve vyrovnané finálové skupině skončil kvůli tomu až poslední.

Přitom ani v utkání proti Českému Krumlovu nezačali Protivínští špatně, hráli s favoritem vyrovnanou partii. Ale jen do 15. minuty, kdy se výstavně trefil do ´šibenice´ Kroupa. Pokud ještě i poté drželi naději na slušný výsledek, do kolen je dostal chvíli před přestávkou po pěkné kombinaci Vacek.

Ve druhé půli už bylo na hřišti jen jedno mužstvo, to z Českého Krumlova. Protivínští odpadli nejdřív fyzicky, po inkasovaných brankách i psychicky. Nedočkali se ani čestného úspěchu. Jaromír Vorel trefil nejdřív tyčku, pět minut před koncem postupoval sám, ale jeho pokus o lob skončil v náručí brankáře.

S ohledem na vítězství Lažišť v nedělním utkání s Milevskem klesl Protivín ve skupině až na poslední, páté místo.

Vedení turnaje zkontumovalo obě utkání dorostů Dynama, takže výsledky jsou po tomto víkendu kompletní. Vyhlášení výsledků Hlubocké zimní ligy proběhne 13. března v 18 hodin v klubové restauraci na hřišti na Hluboké.

Výsledky

Sobota: Bavorovice – Jankov 1:3 (1:0), Záveský – Štěcha, Stejskal, Šindelář, Český Krumlov – Protivín 6:0 (2:0), Weinhard 2, Kroupa, Vacek, Beránek, Koritar, Kaplice – Vodňany 2:5 (1:1), Jirka, Janura – Šreyer 4, Volmut.

Neděle: Hluboká – Dynamo ČB U19 3:0 (kontumace), Kamenný Újezd – Dynamo ČB U17 3:0 (kontumace), Milevsko – Lažiště 1:2, Čtyři Dvory – Týn 1:1, SKP ČB U19 – Dříteň 1:2.

V týdnu: Tábor – Protivín 6:2.

Konečná tabulka skupiny o 1. až 5. místo

1. FK Slavoj Český Krumlov 2 2 0 11:4 8
2. FK Tábor 1 2 1 9:6 5
3. FK Lažiště 1 2 1 5:6 5
4. FC ZVVZ Milevsko 1 1 2 8:9 4
5. FK Protivín 1 1 2 8:16 4

Štítky Český Krumlov, Protivín, Hluboké, SK Dynamo České Budějovice, Lažiště, Milevsko, Pražská konzervatoř, FK Tábor, FC ZVVZ Milevsko, FK Lažiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Český Krumlov obhájil prvenství na Hluboké  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.