Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Dynamo jedná pouze s Řepkou, o gólmana Blažka nestojí

Celostátní média jsou v těchto dnech plná jména Tomáše Řepky. Kromě vleklých soukromých problémů této kontroverzní postavy českého fotbalu se intenzivně řeší i jeho sportovní budoucnost.

Když se v závěru minulého roku objevila zpráva, že o bývalého hráče Sparty Praha usiluje českobudějovické Dynamo, leckterý fanoušek nejpopulárnější kolektivní hry na světě zůstal v údivu. Zájem mistrovské Plzně o jeho služby už tak moc nepřekvapil.

Z tábora Viktoriánů ale ve středu zaznělo, že o Řepku klub nestojí, protože by tento zkušený osmatřicetiletý stoper nemohl nastoupit do play off Evropské ligy proti Schalke 04. Vzápětí tedy odborná veřejnost upřela zraky zpátky na jihočeský klub, který o něj údajně jako jediný stále stojí.

„S Tomášem Řepkou jsme i nadále v kontaktu. Myslím si však, že skutečně nejsme jediný klub, který o něj má zájem. Jednání jsou ale samozřejmě složitá a ještě chvíli potrvají,“ sdělil Budějcké Drbně ve čtvrtek ráno výkonný ředitel Dynama Radim Šupka.

Kromě diskuzí o příchodu Tomáše Řepky se nechal slyšet trenér budějckého mančaftu František Cipro, že variantou do branky by mohl být i další exsparťanský matador Jaromír Blažek. „Toto musím dementovat, bylo to pouze vyjádření trenéra Cipra. Otázka gólmanů je vyřešena prodloužením hostování Mateje Delače,“ objasnil celou záležitost Radim Šupka.

Štítky Tomáš Řepka, SK Dynamo České Budějovice, Jaromír Blažek, Evropská liga UEFA, František Cipro, FC Schalke 04, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo jedná pouze s Řepkou, o gólmana Blažka nestojí  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.